Opdrachtgevers

OPDRACHTGEVERS OP ZOEK NAAR TALENT

VDB-consultancy bouwt bruggen tussen opdrachtgevers en talenten. Vacatures van tijdelijke of vaste aard, junior of doorgewinterde professionals, onze talentenpool heeft voor ieder bedrijf een geschikte kandidaat.

Om inzicht te krijgen in de cultuur, werkwijzen, systemen en toekomstplannen van een bedrijf is een uitgebreide kennismaking van groot belang. Een transparante en open werkwijze stelt ons optimaal in staat om de perfecte professional te selecteren uit onze uitgebreide talentenpool.

Wij zijn pas tevreden wanneer alle betrokken partijen tevreden zijn, een zogenaamde win/win/win situatie. Aan een evaluatie na plaatsing hechten wij veel waarde en helpt ons bij het optimaliseren van onze dienstverlening.

Werkwijze

Iedere kandidaat wordt aan een opdrachtgever gepresenteerd via een diepgaande profielschets. Hierin worden arbeids- en opleidingsverleden, professionele competenties en vaardigheden, maar ook persoonlijke motivatie en toekomstvisie uiteengezet.

Vanzelfsprekend winnen wij referenties in en presenteren wij het arbeidsvoorwaardenpakket. Indien nodig voeren wij een psychologisch onderzoek van de professional uit.

Wij zijn zo transparant mogelijk over de kandidaat, zodat een weloverwogen beslissing kan worden genomen.

Opdrachtgevers kiezen voor VDB consultancy

 

 

 

 

 

 

 

 

Vacature aanmelden

Referenties 

Monique heeft humor, is professioneel, heeft daadkracht, een groot doorzettingsvermogen, snelheid en charme. Als je aan haar een vacature vertrouwd, kan je erop rekenen dat ze deze professioneel invult. Zoek je een baan, dan ben je absoluut bij haar op het juiste adres. Je hebt meteen zin om met deze vrouw te werken. Niets meer, niets minder. 
Cindy Tijsmans - WeMatch
VDB-Consultancy is een betrouwbare en solide partner. Monique Rijk heeft veel ervaring en denkt graag mee. Zij is een uitstekende partner, to the point en met haar snelheid, professionaliteit en betrokkenheid weet zij de juiste kandidaat voor de job te vinden.
Marieke Stoop - HumanInProgress

ONZE OPDRACHTGEVERS

logo NN
logo Cannock Chase
logo Heinz
logo Gaming Support
logo ADP
Siemens Enterprise logo