Kandidaten

DE VOLGENDE STAP IN JOUW CARRIÈRE

Ben je op zoek naar een boeiende, uitdagende functie. VDB-consultancy is specialist in de branches ICT, bank- en verzekeringen, marketing, HRM, accountancy, sales, administratief, techniek, financieel, credit management en secretarieel en gaat graag de uitdaging voor je aan.

Je kunt direct reageren op een vacature of je bij ons inschrijven, zodat wij je op kunnen nemen in ons bestand. Wij nemen contact met je op zodra wij een vacature hebben die aansluit bij jouw wensen, kennis en ervaring. Je kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen wanneer je een interessante vacature tegenkomt op onze website.

VDB-consultancy vindt persoonlijke begeleiding op basis van vertrouwen cruciaal voor een goede samenwerking. Dit geldt voor zowel de samenwerking met kandidaten als met opdrachtgevers

Werkwijze

Naar aanleiding van jouw inschrijving bepalen we of we iets voor je kunnen betekenen. Hebben we een vacature die matcht met jouw gegevens, dan nodigen we je uit voor een persoonlijke kennismaking.

In dit gesprek gaan we dieper in op jouw carrièrewensen, competenties en toekomstvisie. Zo kunnen we nog beter beoordelen of het bedrijf bij jouw wensen en persoonlijkheid past. Omgekeerd geldt hetzelfde, ben jij de professional waar onze klant naar op zoek is?

Op basis van dit gesprek stellen wij een profielschets op die wij, na jouw goedkeuring, voorleggen aan de opdrachtgever.

Ook na plaatsing houden wij contact met jou als professional en de opdrachtgever. Dit hoort bij onze werkwijze: open, transparant, professioneel en persoonlijke aandacht.

balanceren tussen verstand en gevoel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Direct inschrijven!

Ons doel is resultaat en tevreden kandidaten en opdrachtgevers!

Referenties 

Door Monique 6 jaar geleden benaderd voor een baan die precies aansloot op mijn wensen en capaciteiten. Deal was binnen paar weken beklonken, mede door het kordate optreden van Monique. Ook na indiensttreding goed contact gehouden, haar zorg hield niet op bij het plaatsen. Ik raad Monique/VDB daarom van harte aan voor een ieder die toe is aan een nieuwe uitdaging!
Josée van der Meer
Ik kreeg een mail van Monique Rijk van VDB-consultancy. Zij vroeg mij of zij mijn CV mocht delen met een bedrijf dat een district manager zocht. Nadat het bedrijf positieve feedback gaf nodigde Monique mij uit om eens te komen praten over die kans bij dat totaal andere bedrijf dan waarbij ik de afgelopen jaren heb gewerkt. De eerst ontmoeting gaf al een goed gevoel. Monique is een recruiter die haar zaken duidelijk en strak regelt. Het gesprek was relatief kort maar super duidelijk voor ons allebei. Ook tijdens de rest van de procedure kon ik altijd op haar rekenen en met haar van gedachte wisselen over mijn volgende stap. Erg fijn! Ik ben haar erg dankbaar dat zij mij geholpen heeft om deze procedure positief af te sluiten.
Diederik van Lieshout

ONZE OPDRACHTGEVERS

logo SNT
logo Schuitema
logo Shurgard
logo DRV
logo Omron
AMC logo